.

.

16 iunie 2010

Poate candva....


Poate candva te voi intalni la un colt de strada sau intr-o cafenea pustie si nu voi trece fara sa nu iti vad esarfa pe care o porti mereu si in care iti ascunzi zambetul tau frumos.

poate candva iti voi chema zambetul si voi suspina usor de fericire ca l-am intalnit sperand ca il pot pastra cat mai mult..

poate candva iti voi cauta mana prin asternut zambindu-ti si cerandu-ti iertare ca te-am sarutat atat de putin in ziua ce s-a scurs si ca te-am necajit cu egoismul si simplitatea mea.

poate candva voi lepada hainele mele de om mare si iti voi arata copilul din mine si impreuna cu tine vom fi la fel de nedespartit cum eram candva intr-o alta data.

poate candva te voi duce pe o plaja minunata unde linistea sa fie cel mai frumos glas si vom vorbi pe rand, eu, tu si marea.

poate candva iti voi darui un glob de cristal cu fulgi de nea pentru ca cele mai simple lucruri sunt cele mai frumoase.

poate candva voi asorta florile tale preferate cu micile tale bucurii, iar pe deasupra sa astern cuvintele si imbratisarile mele, toate mistuite in focul ce arde in mine si pe care doar tu il cunosti.

poate candva vom sta la gura sobei aducandu-ne aminte de noi si bucurandu-ne doar de magia de a fi impreuna, dansand din priviri cu tine, inlantuiti prin vorbe si soapte.

poate candva vom fi batrani amandoi si ne vom mira cum viata ne-a adus impreuna atunci cand credeam ca minunile sunt doar povesti demult uitate.

poate candva iti voi multumi ca tu ai fost cel mai frumos lucru care m-a facut un om mai bun si care m-a adus la liman atunci cand nu credeam ca mai pot fi salvat.

poate candva iti voi atinge incheietura mainii si iti voi sopti acele 2 cuvinte,nici mai mult nici mai putin,doar sincer si mereu la fel...iar tu imi vei raspunde.


Poate candva vei citi aceste cuvinte sau iti vei aduce aminte de mine, poate candva...

Un comentariu: